Associació Cultural Baixa Segarra Santa Coloma de Queralt

 

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES SOBRE LA BAIXA SEGARRA“RACONS INÈDITS”

Fotografia: Nathalie Salazar Ortiz

Text: Joan R. Rodríguez Ximenos

L'exposició La Baixa Segarra. Racons inèdits vol acostar-nos a la bellesa d'uns paisatges i d'uns indrets propers però a vegades desconeguts. Natàlia Salazar ha volgut presentar-nos gràficament algunes de les sensacions que li ha produït el seu primer contacte amb aquesta terra, de la qual s'ha enamorat només de conèixer-la.

Per això no n'ha volgut mostrar una visió global, sinó que el seu objectiu s'ha fixat en el detall, en el racó, en aquell indret que potser de tan vist a vegades ens passa per alt. Són aspectes concrets de la vida i de la història d'una comarca, de les activitats dels seus homes, de les seves obres, del treball, de les festes, que prenen una gran força estètica precisament perquè ens descobreixen la realitat des d'una altra perspectiva: la de l'ull observador, darrere el qual hi ha tot un món de suggerències.

La Baixa Segarra és això: paisatge, treball al camp, història... En definitiva, una manera de ser pròpia que s'amaga darrere cadascuna de les imatges. L'exposició és una síntesi -personal, sens dubte- d'aquesta forma d'entendre la vida.

L'Associació Cultural Baixa Segarra s'honora per això en presentar aquest aplec de fotografies de la jove Natàlia Salazar amb la seguretat que és un primer pas d'un camí que esperem llarg i fructífer.

Santa Coloma de Queralt,setembre de 1996.

| inici | | següent |